Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Az első PC-s képek!

|

Úgy tűnik, az azonos című képregényre építkező akciójáték a pofásabban kinéző Unreal motoros játékok sorát erősíti majd.

Hirdetés

Mit nekünk Garrett (Thief), Solid Snake (Metal Gear Solid) vagy Sam Fisher (Splinter Cell), ha egyszer új trónkövetelő kopogtat az ajtón? A Rocksteady csapatára hárult a feladat, hogy az Eidos és még inkább a Warner (ők nagyobbat tudnak csapni) felkérésére játékká formálja az egyik legjobban sikerült Batman füzetet, az Arkham Asylum-ot. Bruce Wayne tehát valamikor jövőre (talán tavasszal, talán nyáron) beveszi magát a mániákus Joker és egy hadseregnyi elítélt által megszállva tartott tébolydába, ahol bebizonyítja, hogy az éjszaka árnyainak leple alatt egyetlen ragadozó uralja az intézmény folyosóit és termeit.

Batman: Arkham Asylum - 30. kp Batman: Arkham Asylum - 29. kp Batman: Arkham Asylum - 28. kp Batman: Arkham Asylum - 27. kp Batman: Arkham Asylum - 26. kp Batman: Arkham Asylum - 25. kp Batman: Arkham Asylum - 24. kp Batman: Arkham Asylum - 23. kp Batman: Arkham Asylum - 22. kp Batman: Arkham Asylum - 21. kp Batman: Arkham Asylum - 20. kp Batman: Arkham Asylum - 19. kp



Egy remekül képzett harcművészt tudásával, és a technika csúcsát képviselő kütyükkel felvértezve száll szembe ellenfeleivel, de borotvaéles eszét és nyomozói képességét is latba kell vetnie, ha sikert kíván elérni. A hétvégi mozgóképek után tehát újabb pillanatfelvételekkel gazdagodtunk, s bár alapvetően illene pártatlannak maradnom, kénytelen vagyok beismerni, hogy kezd érdekelni a projekt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)