Hirdetés

Batman: Arkham Asylum bejelentve!

|

Az Eidos példája mutatja, hogy nem csak a megérdemelten egekig magasztalt The Dark Knight-ból lehet játékot készíteni.

Hirdetés

Az amerikai Game Informer legújabb számában debütál az Eidos és a Rocksteady (Urban Chaos: Riot Response) koprodukciójában a legújabb Batman játék. Akik még nem tértek kellőképp magukhoz így "kora hajnalban", s nehezükre esik a szövegértés, most figyeljenek ide... ez nem az a játék, amit a Pandemic készít, az EA ad ki és az aktuális mozifilmhez köthető. Ez más.

batman.jpg


Az Unreal Engine 3 hajtotta külső nézetes akciójátékban jórészt Gotham City legborzasztóbb zugában, az arkham-i tébolydában időzünk Denevérember szűk gúnyájába bújva, s Jokeren kívül egy rakás elmeháborodott gazfickóval akasztjuk össze nemlétező bajszunkat. A Game Informer egyenesen a Bioshock-hoz hasonlítja a Batman: Arkham Asylum hangulatát.

joker.jpg


További részletekkel nyilván akkor szolgálhatunk, ha végére ér a játékot fejlesztő Rocksteady honlapján elhelyezett visszaszámlálás.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)