Hirdetés

Batman Arkham HD Collection - még egy gyűjtemény, ami nem lesz teljes?

|

A Batman: Arkham sorozat hatalmas siker lett, de csupán az Arkham Knight játszható jelenlegi konzolokon. Úgy látszik, ez nem sokáig marad így.

Hirdetés

Először tavaly márciusban, majd májusban is hallottunk a Batman: Arkham gyűjteményről, de az mindig ködös volt, hogy a csomag csak a Rocksteady által készített első két részt, vagy az általános vélekedés szerint legrosszabbul sikerült, a Warner Bros Montrealnak köszönhető Arkham Originst is tartalmazza-e. 

Úgy néz ki, előbbi igaz, így a Batman: Arkham HD Collectionben csak a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City játékok találhatók meg. Erről egy kiszivárgott kép árulkodik, melyet állítólag az amerikai GameStop egy alkalmazottja készített egy még nem közzétett adatlapról. Szerepel rajta, hogy a csomagban minden DLC megtalálható, valamint hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik június 10-én. Várjuk a hivatalos bejelentést, amire ha tényleg holnaptól lesz előrendelhető a játék, valószínűleg holnap sor kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)