Hirdetés

Batman: Arkham Asylum II - Robin a porondon?

|

Pletykák szerint valamilyen formában Robin is feltűnik majd az új Batman játékban

Hirdetés

Az Arkham Asylum osztatlan sikereit látva semmi meglepő nincs abban, hogy a Warner utasítást adott a második rész elkészítéséhez. Ám megeshet, hogy a folytatásban már nem csak egyedül harcolhatunk.

Az IMDB Batman: Arkham Asylum II passzusa szerint ugyanis Robin karaktere is feltűnik majd a játékban, akinek Vincent Martella kölcsönzi a hangját. A fiatal színésznek egyébként nem ez lenne az első játékprojektje. Az ő hangján szólal meg például Hope is a Final Fantasy XIII angol verziójában. A Warner persze nem kommentálja a pletykákat, amiből már most elég van. Egyesek úgy vélik, hogy Robin mint játszható karakter tűnik fel a Batman: Arkham Asylum II-ben, amiből így akár egy jó kis kooperatív móka is kikerekedhet. Korai öröm, ez igaz. De jól hanzik, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)