Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Ingyenes DLC minden platformra!

|

A tegnapi pletyka mostmár hivatalos, a Batman: Arkham Asylum ingyenes letölthető tartalmat kap nemsokára.

Hirdetés

Tegnap sokan kiszúrták a Batman: Arkham Asylum menüjében futó csíkon elhelyezkedő üzenetet, miszerint nemsokára új DLC érkezik a játékhoz. Az Eidos megerősítette ezt a hírt, méghozzá mindenki számára örömteli információval megspékelve: a PlayStation 3 tulajdonosok mellett az Xbox 360 és PC platformokkal rendelkezők is megkapják a letölthető csomagot saját játékgépükre.

Szeptember 17-én biztosan hozzáférhető lesz mindenki számára a DLC, mely egy pletyka szerint az Insane Night DLC Pack nevet kapta, s két pályát fog tartalmazni, méghozzá a Dem Bones Scarecrow Challenge és Crime Alley Challenge nevezetűeket. Rossz hír ez az előrendelőknek és a gyűjtői változat vásárlóinak, ugyanis ők is ezt a két pályát kapták "exkluziv" ajándékként, de mivel még nem biztos, ezért lehet, hogy mégis megérte gyorsnak lenni, és nem az Eidos lehúzó akciójáról van szó. Még egy csomag, névszerint a Prey in the Darkness DLC Pack is érkezik, elvileg szeptember 24-én, ám ez PlayStation 3 exkluziv lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)