Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Joker szabadlábon

|

A Warner és az Eidos közös felügyelete alatt formálódik a Sötét Lovag egyik legjobb kalandjának játékos adaptációja.

Hirdetés

A Rocksteady Studios műhelyében készülő, szerepjátékos elemekkel finoman dúsított akciójáték olyannyira ígéretesnek tűnik, hogy a GameStar januári számában megszavaztuk neki a bizalmat, s beválasztottuk tárgyév legjobb játékai közé. Ez persze csak várakozásunk fokának tükröződése, illetve a jövendőmondáshoz használt kristálygömb kitartó faggatásának előzetes eredménye, így a végén még simán változhat a leányzó fekvése. Legyünk azonban optimisták, s reméljük, semmit sem baltáznak el a derék fejlesztők, mikoron nyár végén kiadják kezükből munkájuk gyümölcsét, s végre kezdetét veheti a hajsza az Arkham Intézet zegzugos folyosóin és a komplexumnak otthont adó szigeten.

batmangstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)