Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Kerülj be a játékba!

|

A GameStop akciójának köszönhetően megadatik a lehetőség, hogy egy szerencsés játékos az Arkham Intézet lakója legyen.

Hirdetés

A Rocksteady műhelyében készül az egyik legjobb Batman képregény, az Arkham Asylum akciódús feldolgozása. Joker és egy seregnyi elmebeteg pszichopata kiszabadul, s földi pokollá változtatja az egyébként is nyomasztó hangulatú tébolydát. A megjelenés valamikor a következő év tavaszán esedékes, de ha valaki szeptember 8. és október 15. között előrendeli a GameStop oldalán, akkor esélyt kap arra, hogy ő legyen a szerencsés nyertes, akinek arcát és vonásait hordozza majd egy játékbeli karakter.

arkham.jpg


A második helyezett választhat egy PS3 és egy X360 közül, amihez egy példány is jár majd a Batman: Arkham Asylum-ból. A harmadik kénytelen lesz beérni egy példánnyal a játékból, mégpedig az általa választott platformra (PC, PS3, vagy X360).
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)