Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Prey in the Darkness Map Pack holnap

|

Holnap érkezik a második pályacsomag a Batman: Arkham Asylumhoz, kizárólag konzolokra.

Hirdetés

Az Eidos ma jelentette be, hogy a Prey in the Darkness pályacsomaguk holnap érkezik az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatokra. A Batman: Arkham Asylum-hoz készült csomag két pályát tartalmaz, melyek a Challenge módba illenek be.

Az első a Heart of Darkness FreeFlow Combat nevet kapta ilyen szép röviden, és ezen a pályán a gép nyomatja ránk az ellenfeleket, és nekünk minél tovább kell életben maradnunk az Arkham Pumping Station-ben. A második pálya a valamivel rövidebb nevű Hothouse Prey Invisible Predator, melyben csakúgy mint a Predator, lesből, észrevétlenül kell elintézni a gonoszokat. A csomag ingyenes, PC megjelenésről nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)