Hirdetés

Batman Arkham Bundle - Batman duplán támad

|

A Batman: Arkham Origins megjelenése előtt együtt, egy csomagban megvásárolhatjuk a korábbi két Batman Arkham epizódot.

Hirdetés

Mivel a Batman: Arkham Origins hamarosan kikerül a boltok polcaira, a GameStop úgy gondolta, hogy egy csomagban kínálja a Rocksteady által fejlesztett Batman Arkham fejezeteket, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen rajongó gyűjteményéből sem.

A Batman Arkham Bundle akkor lenne valóban teljes, ha a Batman: Arkham Origins is helyet kapott volna benne, de így sem panaszkodunk, hiszen tartalmazza a Batman: Arkham Asylum GOTY kiadását és négy további kihívást (Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Totally Insane és Nocturnal Hunter), valamint a Batman: Arkham City GOTY változatát is a hozzá tartozó DLC-kkel (Harley Quinn's Revenge, Catwoman Pack, Nightwing Pack, Robin Pack, Challenge Map Pack és Arkham City Skins Pack) együtt.

A csomag ára 49,99 dollár (kb. 11,200 forint) és szeptember 23-án jelenik meg az amerikai régióban PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. Jelenleg nem tudni, hogy máshol mikor lesz elérhető, de kihagyott ziccer lenne, ha a több piacot elkerülné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)