Hirdetés

Batman: Arkham City - 250GB-os Xbox 360 Slim csomag jön?

|

A német Amazon oldalán található adatlap szerint legalábbis úgy néz ki.

Hirdetés

A Batman: Arkham City megjelenésére már kevesebb mint egy hónapot kell várnunk, és szinte száz százalékosan biztosak vagyunk benne, hogy megéri.

A most felbukkant csomag a játék európai megjelenésével egy napon érkezik, és a dobozról leolvasható információk alapján sem a benne található Xbox 360, sem annak kontrollere nem kap különleges festést, tehát azon kívül, hogy a Batman: Arkham City egy példányát is mellé csomagolták, semmi nem különbözteti meg egy átlagos Xbox 360-tól. Van még benne egy hagyományos headset is. Mindez együtt 279.99 euróra van árazva, és igaz, hogy a létezése elég valószínű, azért a Microsoft hivatalos bejelentését várjuk meg mielőtt biztosra vennénk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)