Hirdetés

Batman: Arkham City - ez a gyűjtői kiadás tartalma?

|

Az egyik külföldi oldalon feltüntették a Collector's Edition várható tartalmát.

Hirdetés

Tegnap átismételhettük, mi mindent tudunk Kétarcról, előtte egy előzetest nézhettünk meg Rébusz főszereplésével, valamint a gyűjtői kiadás témakörét is érintettük már. Most pedig további információk érkeztek utóbbiról.

A Batman: Arkham City gyűjtői kiadását még nem jelentették be hivatalosan, de több külföldi webshop oldalára is felkerült, mint tétel. Eddig csak az árát tudtuk (99,99$), most pedig a BestBuy-nak köszönhetően a tartalmát is:
- Kotobukiya szobor: a Kotobukiya egy remek japán figuragyártó cég, minőségi darabra számíthatunk. Vajon kit ábrázol majd a bábu? Batmant? Jokert? Kétarcot?
- Art book
- korai DLC-hozzáférés
- Gotham Knight animációs tartalom (hasonló címmel 2008-ban jelent meg egy animációs rajzfilm, melyben hat kisebb történet kapott helyet - véletlen egybeesés lenne ugyanaz a cím?)

A gyűjtői kiadás egyelőre csak PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatban került a listára, 99,99$-os áron, október 18-ra datálva. A rendelkezésre álló információk mennyisége alapján hamarosan hivatalos bejelentésre számíthatunk a Warner Bros.-tól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)