Hirdetés

Batman: Arkham City - A Macskanő is játszható

|

Pingvin, mint egy ellenfél a sok közül, Macskanő, mint játszható karakter. Akár elődjét is felülmúlhatja a Batman: Arkham City.

Hirdetés

Hacsak éltes korom miatt nem űz velem tréfát emlékezetem, volt már a múltban egy Catwoman játékhoz szerencsénk, még a Halle Berry-féle mozifilm apropóján, amiről túl sok jót nem lehetett elmondani.



A jelek szerint a Rocksteady akár önálló Macskanő játékot is fejleszthetne, annyira belejöttek a témába. A nemrégiben kiadott trailer mindenesetre elég meggyőző. Ha nem olvastátok volna el a címet (sosem lehet tudni), akkor most már bizonyára magatok is rájöttetek, hogy arra próbáltam finoman és macskanőiesen célozni, hogy Catwoman a Batman: Arkham City egyik játszható karaktere lesz.



Celina Kyle felett az irányítást ráadásul nem egy spéci különálló játékmódban, hanem egyenesen a fő történetszál felgöngyölítése közben vehetjük majd át. Elvileg erre akkor kerül sor - jóval a cicalány megmentése után -, amikor Batman egy macskáktól hemzsegő háztetőn landol, ahol egy helyzetérzékeny menü felkínálja a lehetőséget, hogy szünetet tartsunk. Ekkor veszi át a főhős helyét Macskanő, akivel újfajta játékélményben lehet részünk. Máshogy mozog, és máshogy harcol, mint a Denevérember, ráadásul annak ellenére, hogy a vele való huncutkodás csupán egy apró szeletkéjét teszi ki a Batman: Arkham Citynek, felszerelését és képességeit fejleszthetjük.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)