Hirdetés

Batman: Arkham City - a régi Harley dicséri az újat

|

A Harley Quinn kisasszonyt alakító előző szinkronszínésznő utódját dicsérte.

Hirdetés

Még májusban adtunk hírt róla, hogy a Batman: Arkham City-ben nem ugyanaz a szinkronszínésznő fogja alakítani Dr. Harleen Frances Quinzel-t, ismertebb nevén Harley Quinn-t, az őrült doktornőt, aki beleszeretett páciensébe, Joker-be.

Az Arkham Asylum-ban Arleen Sorkin-nak köszönhettük Harley kislányos hangját, az új Batman kalandban viszont Tara Strong játssza majd a karaktert. Tara sem idegen Batman világában, több szuperhősös filmben és TV sorozatban is szinkronizált már, pl. ő volt Batgirl/Barbara Gordon a The New Batman Adventures-ben, Vicki Vale a The Batman vs. Dracula animációs filmben, és Huntress a Batman: The Brave and the Bold-ban.

Róla mondott pár szót elődje: "Az összes ember közül, aki leválthatott volna, örülök, hogy Tara Strong az. Akármikor, ha vele dolgozom, csodálkozom, mennyire tehetséges. Sőt, még a férjemnek is meséltem [Chris Lloyd-nak, aki a Frasier executive producere, a Modern Family társkészítője] róla és a képességeiről."

Amikor arra terelődött a téma, milyen volt számára az Arkham Asylum, így válaszolt: "Szerettem Harley-t játszani, és jelölést kapni [a Legjobb Hang kategóriában] a Spike TV Video Game Awards eseményen szenzációs volt!"

Reméljük, Tara helytáll majd ott, ahol Arleen már bizonyított, és ismét egy pajkos, de ugyanakkor veszélyes ellenfelet kapunk majd (na jó, az első részben nem is volt veszélyes, de annál pajkosabb!). A Batman: Arkham City október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)