Hirdetés

Batman: Arkham City GotY - Harley Quinn bosszúja

|

Minden DLC-vel - köztük egy a vadonatúj Harley Quinn's Revenge - megpakolva érkezik a Batman: Arkham City Game of the Year Edition.

Hirdetés

Ahogy azt korábban már elárultuk, újabb DLC-t kap a Batman: Arkham City, mégpedig olyat, ami magam is kedvelek. A Harley Quinn's Revenge ugyanis nem challenge pályák gyűjteménye, hanem egy minikampány, amiben Joker első számú rajongójának ördögi tervét Batmant és Robint felváltva irányítva akadályozhatjuk meg.



A tengerentúlon május 29-re (Európában érthetetlen módon szeptember 7-re) beharangozott, valamivel több, mint kétórás játékidőt ígérő kiegészítés a Batman: Arkham City Game of the Year Edition részeként lát napvilágot, de külön is megvásárolható lesz majd.
A pakk ezen felül magába foglalja a Catwoman Pack minikampányt, a Nightwing Bundle Pack és a Robin Bundle Pack karakter- és pályagyűjteményeket, a Challenge Map Pack pályagyűjteményt, és az Arkham City Skins Pack alternatív kinézet csomagot.
Megjelenést mindhárom támogatott platformon: PC, Xbox 360 és PS3.



Félnie kellene?


Hát nem bűbájos?




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)