Hirdetés

Batman: Arkham City - Ismerd meg Kétarcot!

|

Kétarc szerepléséről eddig is tudtunk, most viszont néhány infó következik róla.

Hirdetés

Legutóbb Rébusz rémisztgetett minket egy Batman: Arkham City videóban, most pedig Harvey Dent, ismertebb nevén Kétarc tér vissza.

Dent úrról mindössze egy új kép, és némi információ látott napvilágot, melynek leginkább azok fognak örülni, akik kezdők a Batman univerzumban:

Igazi név: Harvey Dent
Álnév: Kétarc
Foglalkozás: Hivatásos bűnöző
Kiindulópont: Gotham
Szem: kék
Haj: barna/szürke
Magasság: 182 cm
Súly: 82,5 kg
Első megjelenés: Detective Comics #66-os száma (1942. augusztus)
Tulajdonság 1: Visszataszítóan sebhelyes az arca bal oldala, amire rájátszik azzal, hogy különböző stílusban öltözködik egy-egy oldalán.
Tulajdonság 2: Hozzáértően választott fegyvert: 45-ös iker-automaták.
Tulajdonság 3: A kettősség elmebeteg megszállottja, olyan bűntetteket követ el, melyek a kettes szám köré épülnek.
Tulajdonság 4: Élet és halál kérdésében rábízza magát félig karcolt érméjére.

Háttértörténet: Harvey Dent államügyész Batman egyik legerősebb szövetségese volt Gotham-ben, mindaddig, amíg egy bűnöző savval le nem öntötte az arcát, rettenetesen elcsúfítva őt. A sebek megtörték tudatát, és Kétarcként született újjá, egy skizofrén bűnözői lángelmeként, aki a kettősség megszállottja. Korábbi kabalája, egy trükkös kétoldalú ezüst dollár is megsérült a támadásban, egyik oldalán. Dent úgy véli, ez saját arcának visszatükröződése. Áldozatai sorsát ennek segítségével dönti el, a "Fej vagy írás?" mintájára. Kétarc működési területe Arkham városa, ahol szövetségeseket szed össze, kipróbált kampánytaktikák segítségével.

Őt is szeretettel várjuk! A Batman: Arkham City megjelenése még sajnos odébb van: csak október 21-én tér vissza a Denevérember PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Addig viszont gyakoroljunk az Arkham Asylum-mal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)