Hirdetés

Batman: Arkham City - Ötször nagyobb terület

|

A Sötét Lovag A Rocksteady közelgő alkotásában az előző részhez képest ötször nagyobb területen fogja osztani a pofonokat.

Hirdetés

A méltán elismert elmegyógyintézeti kalandokat feldolgozó alkotás folytatása a fejlesztők bevallása szerint annak ellenére nőtt meg ekkorára, hogy erre törekedtek volna. Az Arkham Cityben elérhető szabadon bejárható területek méretük ellenére mégis mindig egyértelmű útmutató jeleket fog küldeni azon játékos számára, akik a fő történeti szál végigvitelére törekednek a szabad mászkálás helyett.

Nem kell attól tartani, hogy a méret negatív hatással lesz a nyomasztó atmoszférára, ugyanis a város a már megismert intézet hangulatát hivatott kiterjeszteni. A néhány új kép kíséretében megszületett interjú során a képességek a játékmenetre való még nagyobb kihatásáról is említést tesz, így ennek fényében sok már látott mozgást átdolgoztak, nem beszélve a vadi új akrobatikus mozdulatsorozatokról. A multiplayer lehetőségében bizakodók tábora is reménykedhet, habár egyelőre a készítők csupán sejtelmes elutasítással honorálták az erre irányuló kérdéseket.

A Batman: Arkham City megjelenése 2011 év vége felé várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)