Hirdetés

Batman: Arkham City - Nightwing rendet tesz

|

Videó érkezett a Batman: Arkham City eljövendő DLC-jéhez kapcsolódóan.

Hirdetés

Nightwing, avagy Richard "Dick" Grayson is hasonló okokból lett szuperhős, mint a denevérember: szüleit meggyilkolták.

Batman hű társaként Robin néven tevékenykedik, azonban egyszercsak úgy dönt, külön utakon folytatja, felveszi a Nightwing nevet, új ruhát húz és a Tini Titánok élére állva küzd a bűnözés ellen. A Batman: Arkham City legújabb letölthető tartalmának a Nightwing Bundle Packnek, ahogy a neve is mutatja, a kékruhás igazságosztó a főszereplője, őt láthatjuk az alábbi trailerben is, ahogy képességeit fitogtatja. Tud valamit a srác, az biztos. A csomag a karakter mellett tartalmaz két új challenge pályát (Wayne Manor és Main Hall), és november másodikán jelenik meg PlayStation Networkön 6.99 eurós áron, míg Xbox Live Arcade-en 560 MS Pontért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)