Hirdetés

Batman: Arkham City - Rébusz visszatér

|

A találós kérdésekkel operáló főgonosz a Batman: Arkham City-ben is feltűnik

Hirdetés

Már biztos Rébusz, játékbeli angol nevén The Riddler visszatérése a Batman: Arkham City-ben. A zöld kérdőjeleiről felismerhető főgonosz ezúttal sokan dominánsabb szerepet kap a történetben.

Már nem csak néhány alkalmi fejtörőt kaphatunk tőle, de ezek révén többet megtudhatunk róla és eddig vezető útjáról. A városban fosztogató embereivel történő összecsapás akár még egy neki elvégzett küldetésben is végződhet, s csak idő kérdése lesz, hogy kutyáit végleg kiiktatva mikor vesszük kezelésbe őt magát, aki mindvégig Arkham City egy titkos helyén tartózkodik. Fejtörőket és trófeákat a lebegő zöld kérdőjeleknél találhatunk, melyek a játék előrehaladtával egyre nehezebbek lesznek. Küldetéseket pedig az időnként megcsörrenő utcai telefonokban kaphatunk tőle. Utóbbi küldetések a fő sztoriszál mellett futnak majd, és általuk több másik, a városban portyázó gazfickóról is derülnek ki érdekességek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)