Hirdetés

Batman: Arkham City - vannak még titkok a játékban

|

Hiába hét hónapja jelent meg a játék, még mindig tartogat meglepetéseket.

Hirdetés

Aki akarta, már többször kijátszhatta a Batman: Arkham City-t, de a Rocksteady szerint még van néhány olyan dolog a játékban, amit nem láttak a játékosok. Sefton Hill, a Batman: Arkham City feje a Kapow! Comic Con-on elmondta, hogy "Még mindig van 3-4 dolog, amivel nem találkoztak a játékosok. Az egyik már az első demóban is benne volt, de senki nem találta meg, pedig ha nagyon figyelnek, akkor ott van ám az".

Hill azt is elmondta, hogy mindezek mellett vannak olyan rejtett dolgok, melyekről viszont azt gondolták, hogy legalább egy hét kell, mire rálelnek a játékosok, ehelyett elég volt mindössze két nap. Ilyen  a Scarecrow kód. Egyebet azonban nem közölt, így továbbra is mindenkinek magának kell rájönni, hogy miről beszélhetett az emberünk, és hol kell keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)