Hirdetés

Batman: Arkham City - videoteszt. Figyelem! Valódi Batman is van!

|

Aki esetleg nem vette volna meg a novemberi GameStart, az most itt megnézheti a játékról készült mozgóképes beszámolót.

Hirdetés

Nánánánánánánáná Batmaaaaan! A Batman: Arkham City egy igazán jól sikerült folytatása a népszerű Denevéremberes sorozatnak. Szokás szerint, a végtelenül sértett, gonosz, és haragos elmebetegek most is rosszban sántikálnak, de szerencsére itt van Batman, aki majd mindenkinek jól ellátja a baját. A GSTV keretein belül Mazur és EndreMan boncolgatják a témát, elmondják a véleményüket és a tapasztalataikat a Batman: Arkham City-vel kapcsolatban, és azt is, hogy nekik mennyire tetszett. Mert tetszett! De mindezek előtt a bejátszás elején láthatjátok az igazi irodai Bőregérembert, méghozzá akció közben, ami az egyik legolcsóbb Batman-film költségvetéssel készült, de mégis valódi filmtörténeti alkotás (kivéve azoknak, akiknek nincs humoruk). És bárki bármit mondjon is, Harley Quinn jó csaj.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)