Hirdetés

Batman: Arkham Collection - jövő héten jön

|

Jövő hét pénteken jelenik meg a Batman: Arkham Asylumot, a Batman: Arkham Cityt és a Batman: Originst tartalmazó csomag. Mindegyikhez jár valami extra.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Warner Bros. előbb-utóbb egy csomagba gyűjti az Arkham trilógia epizódjait, de az azért meglepő, hogy erre ilyen hamar sort kerített.

A Batman: Arkham Origins ugyanis csak nemrég jelent meg, és ilyen kiadásokat általában akkor szoktak piacra dobni, amikor tudják, hogy egy játékhoz már nem lesz több DLC. A Batman: Arkham Collection PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megvásárolható lesz, és a következő dolgokat tartalmazza platformonként:

PC

- Batman: Arkham Asylum GOTY letöltőkód
- Batman: Arkham City GOTY letöltőkód
- Batman: Arkham Origins 

PlayStation 3

- Batman: Arkham Asylum letöltőkód
- Batman: Arkham City letöltőkód
- Batman: Arkham Origins és Knightfall DLC 

Xbox 360

- Batman: Arkham Asylum letöltőkód
- Batman: Arkham City letöltőkód
- Batman: Arkham Origins 

Tehát csak a PC-s kiadás tartalmazza az Arkham Asylum, valamint az Arkham City Game of the Year változatát (tehát az alapjátékot és minden DLC-t), valamint a Batman: Arkham Originst, továbbá csak PlayStation 3-as dobozban találjuk meg a Knightfall DLC csomagot is, és míg az Arkham Origins mindhárom platformon lemezen lesz, addig az Arkham Asylumhoz és az Arkham Cityhez csak letöltőkód jár. A megjelenési dátum november 22, de nem tudjuk, nálunk is kapható lesz-e ezen a napon. Megkérdezzük a forgalmazót, és jelzünk, ha van valami új infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)