Hirdetés

Batman: Arkham Collection - lemezes gyűjteményes kiadás a láthatáron [FRISSÍTVE]

|

A Rocksteady játékait egybecsomagolva is megvehetjük dobozos formában, legalábbis erről árulkodnak a brit Amazonról szivárgott infók.

Hirdetés

Frissítve: Közben hivatalosan is bejelentették a csomagot, valóban szeptember 6-án fog megjelenni a dobozos Batman: Arkham Collection, ami extraként a korábban csak Észak-Amerikában elérhető Earth 2 Dark Knight skint is tartalmazza az Arkham Knighthoz. 

Eredetileg írtuk: Lassan már tényleg csak az nem pörgette végig az Arkham szériát, aki az utóbbi éveket egy barlangban töltötte, hiszen az alapjátékok mellett már két gyűjteményt is kaptunk. Először 2013-ban érkezett meg Batman: Arkham Collection PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, ez a kiadás az Arkham Asylum és az Arkham City letölthető verzióit, illetve az Arkham Origins lemezes változatát tartalmazta. Aztán 2016-ban jött a Batman: Return to Arkham, ami a Virtuos által remasterelt Arkham Asylum és Arkham City egybecsomagolt pakkja volt, és immár az Unreal Engine 4 dübörgött alatta - ez a kiadás eléggé megosztó lett, többek között a 30fps-ben megszabott maximális képfrissítés miatt. 

Hirdetés

Azt gondolhatnánk, hogy a Warner Bros. most már elengedi az Arkham sorozat kezét (vagy épp egy új részt készíttet), de a jelek szerint még egyszer megpróbálják eladni a korábbi játékokat. A brit Amazonon ugyanis megjelent egy PS4-re és Xbox One-ra lemezes formában érkező Batman: Arkham Collection, ami az Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight játékokat tartalmazza - előbbi kettő esetében nyilván a felújított változatról van szó. Az Arkham Origins tehát ezúttal is kimaradt (azt a játékot ugyebár nem a Rocksteady, hanem a WB Games Montreal fejlesztette), de a három főbb epizódot együtt is meg lehet vásárolni jelenlegi generációs konzolokra. A csomag tartalmazza majd az összes DLC-t és megjelenés után kiadott extra tartalmat mindhárom játék esetében. Új platformok nincsenek a tervben, a brit Amazon oldalán túl korán kilistázott termékleírás szerint se Nintendo Swichre, se Google Stadiára nem várható az új Batman: Arkham Collection. 

A Batman: Arkham Collection elvileg szeptember 6-án fog megjelenni lemezes kiadásban, digitálisan 2018 óta elérhető. Ti tervezitek, hogy ilyen formában pótoljátok be, vagy elevenítitek fel a (közel) teljes Arkham kalandot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)