Hirdetés

Most már arról pletykálnak, hogy a Batman: Arkham Crisis lesz a következő Rocksteady játék

|

Valószínűleg pár hónap múlva kiderül az igazság, de addig csak a szóbeszédből építkezhetünk.

Hirdetés

Meglepően sokan vélik tudni, hogy min dolgozik a Rocksteady. Volt úgy, hogy Superman játék lesz (ezt a csapat konkrétan tagadta), meg úgy is, hogy az Igazság Ligája kerül a középpontba.

Hirdetés

Utóbbi esetben felmerült, hogy a játék címében szerepel majd a "Crisis" szó, ami sok mindenhez kapcsolódhat a DC univerzum eseményei közül. Most egy állítólagos tesztelő szivárogtatott ki infókat, aki azt mondja, a játék neve Batman: Arkham Crisis lesz. Két éve készül, és elvileg idén október-november környékén fog megjelenni. A komplex történet 12 felvonásból áll majd, egyenként egy órásak lesznek. Használhatjuk a Batwinget harcban és közlekedésre egyaránt.

Emellett beszélt egy különálló kooperatív módról is, illetve arról, hogy jobb, hosszabb mellékküldetésekre számíthatunk. Szót ejtett napszakváltozásról is, ami egy Batman játék esetében nem biztos, hogy jó lenne, illetve arról, hogy a térkép a GTA V-énél is nagyobb lesz. Ezekben elég erősen kételkedünk.

Ha minden igaz, márciusban fogják bejelenteni. Közben az Arkham Originst készítő WB Montreal elvileg egy másik Batman játékot csinál, amiben a Court of Owls kerül a középpontba.

Mit gondoltok, lehetséges mindez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)