Hirdetés

Ilyen lett volna a Batman: Arkham Knight elkaszált folytatása

|

Damian Wayne, Bruce Wayne fia öltötte volna magára apja denevér jelmezét, hogy rendet tegyen Gotham utcáin. Kiszivárgott pár kép és koncepció a soha el nem készült Batman játék kapcsán.

Hirdetés

Alig egy hónapja csak, hogy az Insomniac-féle Spider-Man átvette a legsikeresebb szuperhősös játék címet az Batman: Arkham Citytől, a batmanes széria érdemei ettől függetlenül vitathatatlanok. Egy forrás szerint a sorozathoz tervben volt a folytatás, és a koncepció elég érdekes ahhoz, hogy eljátszunk kicsit a gondolattal, milyen is lehetett volna.

Hirdetés

Egy névtelenségbe burkolózó felhasználó a 4chanen tett közzé néhány infót és koncepciós rajzot a sajnos meg nem valósult Arkham részről, ami már nem Bruce Wayne-t állította volna a középpontba. Az eddigi játékok főszereplője ugyan feltűnt volna, de eltelt már annyi idő, hogy a Sötét Lovag szerepét fia, Damian Wayne testesítse meg. A forrás szerint a Batmobilt lecserélték a mobilisabb Batbike-ra és olyan ellenfeleket terveztek megjeleníti, mint Kétarc, Gorilla Grodd, Méregcsók vagy a női Fekete Maszk. Róluk néhány vázlat is felkerült, amiket itt nézhettek meg az alábbi galériában:

Az egyik rajzon a felnőtt Dick Graysont is láthatjuk, aki Nightwingként már szerepelt a korábbi részekben. Az ismerős karakterek mellett egy a Middle-earth játékokból megismert nemezis rendszer is helyet kapott volna a játékban. 

A 4chan persze nem a legmegbízhatóbb forrás, de jelen esetben ez már mindegy is, szerintünk nagyon érdekes lehetett volna egy ilyen folytatás. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)