Hirdetés

Batman: Arkham Knight - Batman v Supermanes DLC-ket kapunk ingyen

|

A korábban már megszellőztetett DLC-k mellett néhány meglepetéssel is készültek a Batman: Arkham Knight fejlesztői, amiknek a nagy része ráadásul már meg is jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Warner és a Rocksteady feladták, hogy belátható időn belül helyrehozzák a PC-s verziót, viszont azokat, akik a mostani állapotában is élvezhetik a játékot, szeretnék minél tovább szórakoztatni új tartalmakkal. Így novemberben is érkezik egy adag DLC, amiből a Batman v Superman: Dawn of Justice-hoz kapcsolódó tartalmakra a legbüszkébbek a készítők.

Akik beszerzik az Arkham Knight legújabb letölthető csomagjait is, azok megkapják a Batmobile és Batman ruhájának új változatát, amit a Zack Snyder-féle filmben láthatunk majd. Ezek ingyenesek lesznek, de egy hétig (ez tegnaptól kezdődött), csak a Season Pass tulajdonosai használhatják őket. Emellett érkezik két új küldetés is, az egyik a Catwoman's Revenge címet viseli, amiben nem túl meglepő módon Macskanő szerepében állhatunk bosszút Riddleren, aki a játék nagy részében fogva tartja őt.

A másik címe In Flip of a Coin, ebben pedig Robin szerepében kell újra elfognunk a rendőrök elől megszökött Kétarcot, amiben Barbara Gordon lesz majd a segítőtársunk. Lelepleztek még néhány skin is, illetve kapunk néhány új kihívást és versenypályát is a legutóbbi Batman-játékhoz, arra az esetre, ha a többit már kipörgettétek volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)