Hirdetés

Batman: Arkham Knight - a Macskanő bosszút áll a következő DLC-ben

|

A Batman: Arkham Knight októberben további tartalmakkal bővül, köztük a Catwoman's Revenge DLC-vel és egy tévésorozatos jelmezeket hozó csomaggal.

Hirdetés

Ma jelent meg a Batman: Arkham Knight legfrissebb DLC-je, ami a 2008-as Tumblert teszi a játékba, de a Rocksteadynek már megvannak a tervei októberre is.

Jövő hónapban először a Batman Classic TV Series Mobile Pack érkezik, mely a Batmobilt, a Macskanőt és Robint öltözteti át más ruhába, és két, a tévésorozat által inspirált versenypályát is hoz. Ezt követi a Catwoman's Revenge, mely az Arkham Knight eseményei után játszódik, és Macskanő egykori fogvatartóján áll bosszút benne. Aki végigjátszotta az alapjátékot, tudja, kiről van szó. 

A harmadik DLC egyben a harmadik Crime Fighter Challenge Pack is, melynek új pályáin Batman, Nightwing, Robin és Azrael szerepében küzdhetünk. Szeptember folyamán egyébként még jön egy CFCP, a GCPD Lockdown, amiben Nightwing próbálja megakadályozni Pingvin szökését. Ez mind a Season Pass része, és jelenlegi infók szerint az extra tartalmak továbbra is csak PS4-re és Xbox One-ra érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)