Hirdetés

Batman: Arkham Knight - mindenki megkaphatja a PlayStation-exkluzív DLC-t

|

A Batman: Arkham Knighthoz kapható lesz néhány olyan letölthető tartalom, amit eleinte csak a PlayStation 4 tulajok kapnak meg. Eleinte.

Hirdetés

Már a Dragon Age: Inquisition kapcsán is úgy tartottuk, hogy az ideiglenesen exkluzív DLC a játékvilág rákfenéje, de egy darabig még biztosan velünk marad, mi pedig nagy vonakodva kibírjuk valahogy.

A Batman: Arkham Knight PlayStation 4-es vásárlói kitüntetve érezhetik magukat, ugyanis míg ők azonnal megkapják a Scarecrow Nightmare küldetéseket, a Justice League 3000 és a klassikus tévésorozatos Batman és Batmobile skineket, a PC-seknek és Xbox One-osoknak várhatóan jópár hónapot várniuk kell ezekre. Az alábbi kép jobb alsó sarkában láthatjátok a feliratot, miszerint a bónusz tartalom „legalább 2015 őszéig exkluzív”. A Warner nyilván semmit nem jelentett be ezzel kapcsolatban, és nem hülyeség azt feltételezni, hogy nem is fog.
 

A Batman: Arkham Knight megjelenési dátuma június 23.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)