Hirdetés

Mindenkinek elérhetővé válik egy korábban nagyon ritka Batman: Arkham Knight skin

|

Vagyis majdnem mindenkinek: a játék Xbox One-os változatának tulajai továbbra sem kapják meg.

Hirdetés

2015-ben jelent meg a Batman: Arkham Knight, azóta a Rocksteady titokban készít valamit. Sok pletykát hallottunk már arról, hogy mi lehet ez, de simán elképzelhető, hogy több projektet is lesöpörtek az asztalról az elmúlt közel öt évben. A csapatnak most jutott eszébe egy korábbi ígérete, és január 28-án végre beváltja - félig.

Hirdetés

Az Earth 2 Dark Knight skin eredetileg csak a 2015-ös E3 látogatóinak járt, majd 2016-ban egy üdítőital vásárlásával volt megszerezhető. Később minden mással együtt bekerült a Batman: Arkham Collectionbe, viszont azok, akik külön vették meg az Arkham Knightot, továbbra sem férhettek hozzá. A fejlesztők bejelentették, hogy a PS4-es változat játékosai számára a hónap végén végre elérhetővé válik, ugyanakkor arról semmit nem mondtak, hogy az Xbox One-osok mikor kaphatják meg. Oké, ez csak egy skin, ráadásul egy nem kimondottan fiatal játékhoz, de nem jó ilyen dolgokból kimaradni.

Egy picit jobban mozgat minket, hogy a WB Montreal mit tease-elget már hónapok óta, de nagyon valószínű, hogy a Baglyok Bírósága történetszálat dolgozzák fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)