Hirdetés

Batman: Arkham Knight - hét perc tiszta gameplay (videó)

|

Batman kicsavarja egy fickó kezét, majd lazán repked a város felett. Kaptunk egy több mint hét perces Batman: Arkham Knight videót, sok-sok verekedéssel, Batmobillal és Poison Ivyval.

Hirdetés

Június 23-ig kell várnunk arra, hogy az eddigi legnagyobb Batman játékot elkezdhessük felfedezni.

Rengeteg lehetőség, rengeteg karakter, a sokoldalú Batmobil, és egy városhoz képest sűrű növényzet vár minket a Batman: Arkham Knight Gothamjében, és ez utóbbiról nem más, mint a meglehetősen alulöltözött Poison Ivy gondoskodott. Őt ülteti be finoman, de határozottan a Sötét Lovag, majd átszáguldanak a városon oszlopot, kerítést, és semmilyen tereptárgyat nem kímélve. Itt is befér egy kis lövöldözés. Nézzétek meg, jót tesz a szemnek.

Ha még nem láttátok volna, vessetek egy pillantást a PlayStation 4-exkluzív tartalmakra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)