Hirdetés

Batman: Arkham Knight gépigény - változott, az AMD-sek nem fognak örülni

|

A Batman: Arkham Knight megjelenés előtti utolsó pillanatban változott a gépigény. Ha AMD-s vagy, mindenképp nézd meg.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight megjelenés a mai napon esedékes és mi természetesen egy GameNightot is szerveztünk nektek, hogy együtt ünnepelhessük veletek az Arkham-sorozat záróakkordját.

A Rocksteady a megjelenés előtti éjszakán változtatott a Batman: Arkham Knight gépigényen, amit egyébként már hónapokkal ezelőtt bejelentett. Az egyetlen komoly változás az AMD-s videokártyákat használó játékosok érinti, ugyanis a Batman: Arkham Knight futtatásához most már minimum egy Radeon HD 7950-re vagy jobb kártyára van szükség, 3GB memóriával.

"Van egy pár ismert teljesítménybeli probléma az Batman: Arkham Knight PC-s verziójával, ami az AMD videokártyákat használó játékosokat érinti. Együtt dolgozunk az AMD-vel, hogy ezeket mihamarabb megoldjuk" - írta a Rocksteady.

A Warner fórumain a kiadó közölte is, hogy az Nvidia és az AMD már ki is adta az új drivereket, amiket a Batman: Arkham Knightra optimalizáltak és segíthetnek az esetleg problémák megoldásában.

A Batman: Arkham Knight megjelent és ha eljöttök a mai GameNightra, akkor nemcsak PC-n és PS4-en próbálhatjátok ki, de akár egy olyan gamer PC-t is hazavihettek, aminek biztosan nem okoz gondot a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)