Hirdetés

Batman: Arkham Knight - ezt hozza a Harley Quinn DLC

|

A Batman: Arkham Knight önmagában is jó móka lesz, de az előrendelők Harley Quinn szerepében is játszhatnak. Most kiderült, mi a DLC sztorija, és ebben sem fogunk csalódni.

Hirdetés

Ha még nem rendeltétek elő a Batman: Arkham Knightot, nem kell pánikba esni, a júniusi megjelenésig bőven van időtök, és ha önmagában az, hogy Harley Quinnként is játszhattok, még nem győzött meg titeket, az előrendelői DLC sztorija biztosan meg fog.

A játék Amazon oldalára került fel a letölthető csomag teljes leírása. Az Arkham Knight előtt jászódó sztoriban végig Harley Quinnt, Joker csinos, de veszélyes csatlósát irányíthatjuk, aki a Blüdhaven rendőrkapitányságról igyekszik kiszabadítani tettestársát, a szintén csinos és szintén veszélyes Poison Ivyt, akire most van a legnagyobb szüksége. Legfőbb fegyvere a baseball ütője lesz, de egyéb eszközöket és kütyüket is használhat. A Harley Quinn DLC felvezeti az alapjáték eseményeit, mindenképp érdemes lehet azzal kezdeni. 

A Batman: Arkham Knight megjelenés június első hetében esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)