Hirdetés

Batman: Arkham Knight - ingyen játék mindenkinek, aki megvette a PC-s verziót

|

Még jó ideig kell várnunk, amíg Batman: Arkham Knight PC-s változata elnyeri végleges formáját, de hogy addig se unatkozzunk, egy másik szuperhősös játékkal múlathatjuk az időt.

Hirdetés

Már megérkezett az első patch a Batman: Arkham Knight PC-s verziójához, amelyet valószínűleg még legalább egy tucat követ majd, amíg eljutunk egy közel hibátlan játékig.

Szerencsére addig sem kell malmoznunk, mert ha épp nem lenne mivel játszanunk, egy indie fejlesztőcsapat, a No Bull Intentions felajánlotta, hogy az általuk készített Supreme League of Patriots játékot teljesen ingyen odaadják mindenkinek, aki megvette a Batman: Arkham Knight PC-s változatát, még akkor is, ha már visszakértük a pénzünket.

"Azért hoztuk meg ezt a döntést, hogy támogassuk a PC-s játékosokat. Biztosak vagyunk benne, hogy a Rocksteady és a Warner addig dolgoznak majd, amíg minden apró hibát ki nem javítanak, és megkapjuk azt a csodás játékot, amelyre mindannyian vártunk. Tudjuk, hogy a mi játékunk nem pótolhatja az Arkham Knight helyén keletkezett űrt, de talán mosolyt csal a játékosok arcára, amíg a javításra várunk." - írták a fejlesztők.

Dobálózhatunk itt azzal, hogy csak egy ügyes marketingkampányról van szó, de ingyen adnak egy játékot. Ez bizonyíték, nem ígéret.

Amennyiben jogosultak vagytok a játékra, június 30-ig látogassatok el erre az oldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)