Hirdetés

Batman: Arkham Knight - ha nem Windows van a PC-den, lemondhatsz róla

|

Újabb tervéről mondott le végleg a Warner és a Batman: Arkham Knight fejlesztői gárdája, ezúttal a Maces és Linuxos portok kerültek törlésre.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight PC-s portjának kálváriája 2015 egyik legnagyobb fiaskója volt, a hosszú hónapokig húzódó nyűglődés után viszont a Warner egyszerűen lemondott erről a változatról. Az olyan feature-ök, mint az SLI- és Crossfire-támogatás törlése után viszont még 2016-ra is jutott olyan dolog, amiről csak most derült ki, hiába várjuk.

A Warner legfrissebb bejelentéséből megtudtuk, hogy egészen eddig próbálkoztak a Maces és Linuxos változat elkészítésével, de nemrég leállították ezeknek a fejlesztését is. Erre persze valahol számíthatunk is annak ellenére, hogy a Warner továbbra is költött valamennyi pénzt frissítésekre, amik még decemberben is kijavítottak pár hibát, hogy valamennyire enyhítse a PR-katasztrófát, ami a PC-s port volt. A Batman: Arkham Knight viszont az újabb tartalmak ellenére is elvesztette a maradék relevanciáját is, közel nyolc hónappal az eredeti megjelenéshez után, így már végképp nem érdemes újabb portokra fordítani az erőforrásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)