Hirdetés

Batman: Arkham Knight - megjött a Batgirl DLC trailer

|

A Batman: Arkham sorozat előtti időkbe visz minket a Batman: Arkham Knight A Matter of Family DLC-je, amiben Batgirl páholja el Joker csicskásait.

Hirdetés

Most, hogy a Batman: Arkham sorozat lezárult, kíváncsiak vagyunk, mi lesz a Rocksteady következő projektje. Az Arkham Knightban jónéhány, egymástól némileg különböző mozgású karaktert irányíthattunk, úgyhogy ha egy másik szuperhőssel folytatják, nem kell sokat változtatni a motoron.

A játékban, ha csak rövid ideig is, de irányítható volt Nightwing, Azrael, Robin és a Macskanő, DLC-ben pedig Red Hood és Harley Quinn (akit kihagytam, azt okkal), az első nagyobb kiegészítőben pedig a Batgirl jelmezébe bújt Barbara Gordon mutatja meg, mit tud. A sztori nem csak az Arkham Knight, de a teljes Arkham történetvonal előtt játszódik, és megismerjük belőle, miként vált a lány azzá, akivé. A videóban Joker zsoldosait döngöli a földbe (Robin segítségével), mielőtt a főnök megunja a show-t és közbelép...

A DLC július 14-től érhető el a Season Pass-tulajoknak, július 21-től pedig mindenki másnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)