Hirdetés

Batman: Arkham Knight - semmi pánik, már készül a PC-s javítás

|

Az Arkham közösségi menedzsere, CODA kiadott egy hivatalos közleményt, miszerint már dolgoznak a PC-s gondokon.

Hirdetés

Ha le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, akkor a Rocksteady tudja, hogy komoly gondok vannak a Batman: Arkham Knight PC-s portjával, és ezerrel csapkodják a munkásaikat, hogy elkészüljön a javítás. Az izgalmasabb része a dolognak, hogy mint kiderült a közleményből, egy másik csapat kezeli a PC verzió gondjait.

CODA nem említette, hogy ki is az pontosan, aki dolgozik a PC porton, de a Gameranx szerint az Iron Galaxy csapata a kiválasztott. Egyrészről felbukkant egy Iron Galaxy QA Tester LinkedIn profilja, amin fel van tüntetve a Batman: Arkham Knight, mint múltbéli projekt, másrészt a stáblistában az Iron Galaxy szerepel, mint PC-s support.

Egyébként a csapat komoly projekteken dolgozott már. Listájukon szerepel a Crimson Dragon, a Bioshock Infinite és a Destiny is. Meglátjuk, elegek lesznek-e arra, hogy rendesen kikalapálják az Arkham Knightot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)