Hirdetés

Batman: Arkham Knight - a Warner bocsánatot kért a rajongóktól a PC-s verzió miatt

|

A Warner Bros hivatalosan is bocsánatot kért a rajongóktól a Batman: Arkham Knight PC-s verziója miatt.

Hirdetés

Nem is tudom, hogy mi tartott eddig, ebben az esetben azért nem kellett sokáig keresni a felelősöket. 

A Batman: Arkham Knight konzolos verzióit a játékosok és a szakma egyaránt nagyon szerette, viszont a PC-s verzióval sikerült annyira mellémennie a Warnernek, hogy még az eladásokat is felfüggesztették. Ez pedig azért már jelent valamit. 

A Warner a hivatalos fórumon kiadott egy közleményt, amiben bocsánatot kér a PC-s közösségtől. A cég tisztában van vele, hogy a játékosok csalódtak és felelősséget vállalnak azért, hogy a Batman: Arkham Knight PC-s verziója nem felelt meg a vállalat "minőségi elvárásainak". 

- írta a Warner.

A kiadó felfüggesztette a Batman: Arkham Knight PC-s árusítását és egyelőre nincs pontos hírünk azzal kapcsolatban, hogy mikor válik majd újra elérhetővé, de a Warner dolgozik a problémán és elmondásuk szerint "sikerült beazonosítani azokat a nagyobb hibákat, amikre a játékosok panaszkodtak". 

A Warner a hibajavítás mellett azt is megígérte, hogy átértékeli a belső ellenőrzési rendszerét is, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)