Hirdetés

Batman: Arkham Knight - mozgásban a Red Hood DLC

|

A vörös csuklyás alak érkezését már egy évvel ezelőtt is megénekelte a világsajtó, most azonban egy videóban is felbukkant a Batman: Arkham Knight-ban szereplő karakter, úgyhogy nincs visszaút.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy kedvenc pofozkodó szuperhősünknek nem egyedül kell szembenézni Gotham alvilágával, hiszen a Macskanő, Robin és Nightwing is csatlakoznak majd hozzá, most azonban egy újabb karakter jelentkezett be. Persze, már tavaly nyáron is tudtuk, hogy Red Hood elérhető lesz, de videón (még ha csak egy rövid ideig is) most látjuk először.

A trailer ugyan nem sokat mutat a játékmenetből, de azért elég hangulatosra sikeredett. Már csak néhány hétre vagyunk a Batman: Arkham Knight megjelenésétől, a maradék időben is folyamatosan ömlik majd az infó, és trailerből sem lesz kevés.

Sajnos a karakter továbbra is csak és kizárólag azok számára elérhető, akik GameStop üzleteiben rendelik elő a játékot, azonban a későbbiekben önálló DLC-ként is árusítják majd azt, így remélhetőleg mi is beszerezhetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)