Hirdetés

Batman: Arkham Knight - bemutatkozik a The Disruptor (videó)

|

A Batman: Arkham Knight Spotlight cikksorozat képében a Rocksteady szeretné bemutatni bővebben is a játék egyes elemeit. Az első fejezetben egy ismerős eszköz kerül terítékre.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight legutóbbi, "All Who Follow You" című trailerében bemutatkozott a Sötét Lovag arzenáljának legújabb tagja, a The Disruptor, amellyel találkozhattatok már az Arkham City játékmenetében, azonban itt a továbbfejlesztett változatot használhatjuk majd. 

A Rocksteady tanácsa szerint az eszköz használata megköveteli, hogy Batman alaposan felmérje a terepet, mielőtt beveti, ugyanis mindössze három töltés áll rendelkezésre. A The Disruptor képes megzavarni az ellenfelek fegyvereit vagy felrobbantani őket (de ehhez két töltet szükséges), áramot vezethetünk vele a fegyverládákba, amik így megrázzák a hozzájuk nyúló rosszarcúakat, de akár járműveket is megjelölhetünk vele a Batmobilos üldözések során. 

A Predator scenariókban akár arra is alkalmazhatjuk a készüléket, hogy a különböző ellenséges eszközöket inaktívvá tegyük, sőt akár a tulajdonosaik ellen is fordíthatjuk őket. Ezenfelül a The Disruptor fel van szerelve egy nagy hatótávolságú távcsővel is, amellyel a háztetőkről hihetetlen pontossággal be tudjuk vetni még a harcok előtt, ezzel taktikai előnyt szerezve.

Természetesen a The Disruptor is fejleszthető lesz, ezáltal további töltetet adhatunk hozzá a meglévőkhöz, megzavarhatjuk és önmegsemmisítésre bírhatjuk vele a Drone Tankok lövegeit és így tovább. Június 23-án, a Batman: Arkham Knight megjelenésekor PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elsajátíthatjuk majd a játékszer sajátosságait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)