Hirdetés

Batman: Arkham Knight - Neil Patrick Harris és Troy Baker is szinkronizál (videó)

|

Miközben Mocsy nálunk már gőzerővel tesztel, ő is éppen azt emelte ki, hogy mennyire jó a szinkron. Okkal.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight launch partyra fókuszáló és értékes nyereményekkel megpakolt GameNighton elsők között próbálhatjátok majd ki a Rocksteady sorozatának lezáró epizódját, de még a június 23-án tartandó esemény előtt megismerhetitek a játék szinkronhangjait.

Batman megszokott orgánuma, Kevin Conroy üdvözli a széria szempontjából újoncnak számító szinkronszínészeket ebben a hangulatos kis videóban, így többek között a következőket láthatjuk munka közben (valójában csak játszanak és mesélnek az Arkham Knight-ról):  

- Wiz Khalifa
- Blake Anderson
- Neil Patrick Harris
- Minka Kelly
- Kumail Nanjiani
- Breckin Meyer
- Joe Manganiello
- iJustine
- Troy Baker (Two-Face)
- Kevin Conroy (Batman)

A Batman: Arkham Knight a Gamenighttal egy időben, június 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra több befejezéssel, Harley Quinn-nel, batmobilos versenypályával, Azraellel és sok más nyalánksággal együtt.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)