Hirdetés

Batman: Arkham Knight - íme a Season Pass további DLC-i

|

A Batgirl-központú A Matter of Family után augusztusban két csomag jön a Batman: Arkham Knight Season Pass részeként, és a Batman-rajongók mindkettőt imádni fogják.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight első letölthető csomagja ma vált elérhetővé a Season Pass-tulajok számára, minek örömére a Warner Bros. bejelentette, milyen tartalmakkal készül augusztusra.

A DLC-k előreláthatólag továbbra is csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelennek meg, a PC-s változathoz addig nem jön kiegészítő, amíg az nem fut mindenkinél hibátlanul. A következő két csomagot már a Rocksteady fejleszti (az A Matter of Familyt a Warner Bros. Montréal csinálta), és a következőket találjuk meg bennük:

1989 Movie Batmobile Pack - Egy Batman-jelmez, amit a Sötét Lovag az 1989-es Batman filmben viselt, és a hozzá tartozó Batmobil, továbbá két, a folytatás által inspirált versenypálya.

The Bat-family Skins Pack - hat jelmez, melyeket alternatív idősíkokban láthattunk: az 1990-es Catwoman, az 1991-es Robin, az Arkham Originses Batman, az ikonikus szürke-fekete Batman, az 1970-es Batman és az eredeti Arkham Nightwing.

A Season Pass részeként érkeznek még új küldetések, melyekben újra Batman szerepében kell megküzdeni „legendás szupergonoszokkal”, és további missziók a denevérember segítői számára. Ezekről további infókat csak később fognak megosztani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)