Hirdetés

Batman: Arkham Knight - nagy bejelentés jön?

|

A Spike VGX (ami most már The Game Awards), az utóbbi években helyt adott valami érdekes bejelentésnek, bemutatónak. Most a Batman: Arkham Knighttal kapcsolatban fogunk megtudni valamit.

Hirdetés

Legalábbis úgy tűnik. Ahogy arról mi is beszámoltunk tegnap, megvannak a The Game Awards 2014 jelöltjei, de azon túl, hogy megtudjuk, mely játékok, mely fejlesztők, mely kiadók, és újdonságképp mely eSportolók és csapatok voltak idén a legjobbak, másért is érdemes lesz figyelni az eseményt.

A december 5-én (itthoni idő szerint december 6. hajnali háromkor) tartott ceremóniát Twitch-en keresztül is követhetjük, és a Batman-fanoknak különösen érdemes lesz „odakapcsolni”: az alább beszúrt trailer végén feltűnik Scarecrow (Madárijesztő), ami azt sugallja, hogy a rendezvényen valami Batman: Arkham Knighttal kapcsolatos bejelentésre is sor kerül. Ez lehet egy új trailer, meg valami egészen más is, de az sem kizárt, hogy csak a sajtó kombinálta túl a dolgot. Ajánljuk, hogy ne ez utóbbi legyen.

Ha nem tudtok fent maradni, sebaj, mi igyekszünk a lehető leghamarabb beszámolni egyrészt a nyertesekről, másrészt a Batman: Arkham Knighthoz kapcsolódó újdonságról. Szerintetek mire lehet számítani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)