Hirdetés

Batman: Arkham Knight - Scarecrow fenyegetőzik a legújabb trailerben

|

Befutott a Batman: Arkham Knight legújabb trailere, amelyben a sötét lovag a városban száguldozva tesz rendet a rosszfiúk között.

Hirdetés

Őrületes tempóban ömlenek a Batmanes hírek mostanság. Tegnap megtudtuk, hogy a Batman: Arkham Knight a sorozat korábbi darabjánál durvább besorolást kap, ma pedig befutott a legújabb trailer is.

Az eddig videóktól eltérően most nem annyira magán Batmanen van a hangsúly, sokkal inkább a városban tevékenykedő gonosztevőkön, akikkel meggyűlik majd a bajunk. Hogy Scarecrow hangja simogatja a fülünket, az csak egy dolog, de a videóban többek közt feltűnik Harley Quinn, Poison Ivy és Penguin is.

Azért természetesen nem lenne igazi Batman trailer, ha a denevér nem osztana ki néhány pofont közben, így gameplay-ből is van bőven. A fejlesztők néhány új mozdulatot is megmutattak, így már biztos, hogy nem fogjuk megunni a verekedős részeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)