Hirdetés

Batman: Arkham Knight - itt az új javítás, de még ne örüljetek

|

Komoly javításokat tartalmaz a legfrissebb Batman: Arkham Knight patch, de ez még mindig nem volt elég ahhoz, hogy ismét megvásárolhatóvá tegyék a PC-s kiadást.

Hirdetés

A Batman: Arkham Knight PC-s megjelenése után nem sokkal be is zárt a bolt, és nem lehet megvenni már a játékot a Steamen keresztül. Ennek oka főleg az, hogy a rengeteg reklamációt már nem bírta el a Warner képe sem.

Talán a mai frissítés (ami egyébként már tegnap kiszivárgott, aztán gyorsan el is tűnt) után kicsit jobb lesz a helyzet: rengeteg optimalizációval kapcsolatos hibajavítást tartalmaz a tapasz. A játék okosabban használja a rendelkezésre álló VRAM mennyiséget, minden GPU-val gyorsabban fut és több beállítási lehetőséget kapott, rengeteg más apró reszelés mellett. A patch teljes leírását a Batman: Arkham Knight oldalán találjátok.

A Steamen még mindig 2015 ősze van feltüntetve megjelenési dátumnak, de egyébként kulcsokat lehet venni itt-ott, melyeket természetesen befogad a rendszer. Hogy pontosan mikor ítéli majd úgy a Warner, hogy már áldását adja a Steames újramegjelenéshez, az még kérdéses.

Nálatok hogy fut a játék jelenlegi formájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)