Hirdetés

A Batman: Arkham Legacy lehet a következő a sorozatban

|

Egy szivárogtató elárult róla egy érdekes részletet.

Hirdetés

A WB Montreal nemrégiben napokon át húzta az agyunkat, mégsem került sor az új Batman játék bejelentésére. Végülis van még pár hét az évből, és egyébként is valószínű, hogy már a következő generációra tartogatják a játékot, úgyhogy nem leszünk nagyon meglepve, ha az E3-ig nem mondanak semmit.

Hirdetés

Egy megbízható (értsd: az E3 előtt is sok mindent elárult a bejelentéseket megelőzően) szivárogtató, WabiSabi nagyon röviden azt állította, hogy a következő Batman játék az Arkham Legacy alcímet viseli, és a "teljes Batman-családot" irányíthatjuk majd benne. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudni, de az Arkham Knightban is jó volt, amikor nem a Sötét Lovagot terelgettük.

Szerintetek milyen lenne egy többfőszereplős Batman: Arkham játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)