Hirdetés

Batman: Arkham Origins - visszatérés a denevér barlangjába

|

Újabb képek érkeztek a Sötét Lovag régi-új kalandjaiból, melyeken jól kivehető Batman főhadiszállása, valamint komornyikja.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy a Batman: Arkham Origins a Games for Windows Live helyett a Steamet támogatja, ma pedig az is kiderült, hogy ismét bejárhatjuk majd főhősünk ikonikus barlangját.

A GamesTM magazin értesülései szerint a jó öreg Batcave a korábbiakkal ellentétben nem csak a sztoriban fog felbukkanni, hanem a küldetések között is meglátogatható lesz, például itt fejleszthetjük felszereléseinket, illetve innen érhetjük el a különböző Challenge Mapokat is. Ennek örömére következzenek a képek, melyeken Alfréd és a Mad Hatter nevű gonosz is szerepel, akit a Batman: Arkham Asylumból végül kivágtak, de a Batman: Arkham City-ben már szerepelt.

Szegény Batmannek nem lesz könnyű dolga az új játékban, mivel eddig is rengeteg ellenfelet jelentettek be, de ha ez nem lenne elég, holnap még valakit felfednek a készítők. (Denevér)ember legyen a talpán, aki bírja majd az iramot, de legalább van időnk felkészülni a megmérettetésekre, a Batman: Arkham Origins megjelenése ugyanis még odébb van: október 25-én várható PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint WiiU-ra. El kéne kezdeni gyűjteni egy gyűjtői kiadásra, amondó vagyok. Ja hogy ezért gyűjtői!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)