Hirdetés

Batman: Arkham Asylum és Arkham City - aktiválhatod Steamen

|

Mielőtt a Games for Windows Live végleg lehúzza a rolót, még átmenthetjük róla a korábban megvásárolt Batman játékainkat.

Hirdetés

Augusztus végén derült ki, hogy hét évvel az indulása után elköszön a Microsoft nem éppen közkedvelt szolgáltatása, a Games for Windows Live. Egyúttal megtudtuk azt is, hogy a Batman: Arkham Origins PC-s változata a korábbi epizódokkal ellentétben Steamre vált, ahogy ezt a BioShock vagy a Warhammer 40k sorozatok eddig megjelent részei is tették.

A Warner Bros. kiadó ma bejelentette, hogy a Games for Windows Live szolgáltatás megszűnésére való tekintettel úgy döntöttek, hogy aki rendelkezik az előző két epizód, tehát a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City GFWL kiadásával (legyen szó mezei vagy GOTY verzióról), az átviheti termékét a Steames gyűjteményébe.

A szimpatikus lépés egyetlen hátránya, hogy a kimenekített játékok eredményei automatikusan törlődnek, így kezdhetjük elölről mindkét fejezetet, de akik alapból a Valve rendszerében vásárolták meg az eddigi Batman Arkham címeket, azoknak nem kell aggódni, csupán egy javítást kell letölteni. További részletek a Steamen.

Ha valakinek esetleg még nem lennének meg a Batman Arkham játékok, mert például egy kő alatt töltötte az elmúlt évtizedet, az a Steam Weekend Sale keretein belül 75%-os akcióval megvásárolhatja őket, ami egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)