Hirdetés

Batman: Arkham Origins Blackgate HD - a kicsi Batman nagyban is

|

Eredetileg kézikonzolokra szánták, ma viszont nagygépekre is megjelent a Batman: Arkham Origins Blackgate.

Hirdetés

Bár jelenleg minden figyelmünket az újgenerációs Batman: Arkham Knight köti le, azért nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy a Warner Bros. még tartozik nekünk az Armature Studio által fejlesztett Batman: Arkham Origins Blackgate HD kiadásával.

A Blackgate Nintendo 3DS-en és PlayStation Vitán mutatkozott be tavaly októberben a Batman: Arkham Origins premierjével egy időben, majd február végén meglovagolva a játékvilág "hádésítési" divathullámát bejelentették PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is. A Deluxe Edition kiadás magasabb felbontású textúrákat, új térképrendszert, 5.1-es surround hangzást/szinkront és más ínyencségeket foglal magába, de csak és kizárólag digitálisan kapható.

Aki szeretne picit spórolni, annak figyelmébe ajánljuk, hogy a Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition most 15 százalékkal olcsóbban - 16.99 euróért, vagyis kb. 5220 forintért - vásárolható meg a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)