Hirdetés

Batman: Arkham Origins - akcióban az XE Suit (videó)

|

Hamarosan hadba indulhatunk Mr. Freeze ellen, de ellene nem elég Batman hétköznapi kezeslábasa. Megmutatjuk az újat.

Hirdetés

Miközben a Batman: Arkham Knight tartalmaitól hangos a játékvilág és a közelmúltban jelent meg a Batman: Arkham Origins Blackgate HD kiadása, a Warner Bros. Montreal még egy utolsó DLC erejéig megpróbál minket visszacsábítani az Originshez: Mr. Freeze legyűrése pedig elég jó érv a visszatérésre.

A sztorit folytató Cold, Cold Heart című bővítményben Batman tehát új szerelést kap, hogy méltón vehesse fel a versenyt a fagyos főgonosszal és rideg csatlósaival. Ez lesz az XE Suit, ugye. Persze azonnal nem bújhatunk a páncélba, a játék elején még Bruce Wayne-t irányítva harcolunk, ahogyan azt a Batman: Arkham Origins kreatív igazgatója, Eric Holmes és rendezője, Benoit Richer bemutatja az alábbi gameplay videóban:

A Cold, Cold Heart április 22-től lesz megvásárolható PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra (a Wii U kimarad). Mit gondoltok, érdemes lesz beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)