Hirdetés

Batman: Arkham Origins - ilyen lesz az új páncél

|

Azt már tudtuk, hogy új szerelést kap hősünk a Cold, Cold Heart DLC-ben, de most meg is nézhetjük, hogy milyen az új bőrkezeslábas.

Hirdetés

Bár már lassan szállingóznak az információk az ősszel várható, következő Batman-játékról, az Arkham Knightról, addig még nem áll le az Arkham Origins bővítése sem. Hamarosan egy újabb DLC érkezik. 

Cold, Cold Heart kicsivel több, mint két hét múlva esedékes megjelenése kapcsán pedig az alábbi kép látott napvilágot a széria hivatalos Twitter csatornáján.

Amint láthatjátok, így néz majd ki a történetet folytató DLC-ben Batman új szerelése, a Mr. Freeze és csatlósainak támadásait részben ártalmatlanító XE Suit. A Cold, Cold Heart április 22-én érkezik PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

Nektek hogy tetszik az új szerkó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)