Hirdetés

Batman: Arkham Origins - karácsonyi forgatag

|

Karácsony estéjén már csak kevesen járják az utcákat: a legtöbb ember a családjával ünnepel, míg mások ezt kihasználva bűnözni akarnak. De a Denevérember sem pihen, bőszen pózol a kamerának.

Hirdetés

Tizenhárom új képet tett közzé a Warner Bros. a Batman: Arkham Origins-ből, melyeken az ifjú, de annál kidolgozottabb testű Batman mellett pár rosszarcú és egy feldíszített sétálóutca is látható.

A mai ilyen Batmanes napnak ígérkezik: míg pár órával ezelőtt arról számoltunk be, hogy Bruce Wayne hangja picit megváltozik, most jópár új Batman: Arkham Origins screenshottal és artworkkel szolgálhatunk az információra éhes Batman-rajongóknak. Az alábbi képek megerősítik, hogy a történet során többek között Deathstroke-kal, a Pingvinnel, és Black Maskkal is találkozhatunk majd. Mi mást kívánhatna az ember karácsony estéjén, nemde? A Batman: Arkham Origins megjelenési dátuma 2013. október 25., érdemes addigra felkészíteni a malacperselyt kivégzésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)